Komt u naar de praktijk, of wilt u contact met ons opnemen? Op deze pagina kunt u de routebeschrijving en onze contactgegevens vinden.

Adresgegevens

Logopediepraktijk Zaandam
Teakhout 1
1507 EM Zaandam
06 288 16 336
info@logopediepraktijkzaandam.nl

Routeomschrijving

Route vanaf de A8
U neemt afrit 1 richting Zaandam Zuid. Bij de stoplichten rechts richting Zaandam Zuid. Dan volgt u de Thorbeckeweg en gaat u de Doctor J.M. den Uylbrug over. Bij het stoplicht gaat u rechtdoor en vervolgens neemt u de tweede afrit rechtsaf richting de Cornelis Bruijnzeelweg. Bij de stoplichten rechts de Hoofdtocht op. U rijdt rechtdoor en langs het gebouw van Engie. U rijdt op de Houtveldweg langs Zaandam Station en neemt het tweede stoplicht rechts. Aan het eind op de hoek is de praktijk. U kunt linksaf gratis parkeren.

Route vanaf Zaandijk en Wormerveer
U volgt de Provinciale weg tot aan het hoofdkantoor van Ahold. Hier gaat u bij het stoplicht rechts. De weg gaat met een bocht links, waarna u bij het stoplicht linksaf gaat. U rijdt op de Houtveldweg langs Zaandam Station en neemt het tweede stoplicht rechts. Aan het eind op de hoek is de praktijk. U kunt linksaf gratis parkeren.

Openbaar Vervoer

Station Zaandam NS is op 2 minuten loopafstand.

Op het station neemt u de uitgang aan de kant van Westerwatering. Daar kunt u met de trap of de lift naar beneden. Dan loopt u rechtsaf en langs de supermarkt. Wanneer u doorloopt ziet u rechts het hotel en links Centrum Jong. Aan de overkant bevindt zich Mondzorg Teakhout. Aan het eind van dit complex, aan uw linkerkant, is de praktijk.

Logopediepraktijk Zaandam

U kunt hieronder uw bericht achterlaten, we zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

Pin It on Pinterest