Routebeschrijving

Route vanaf de A8
U neemt afrit 1 richting Zaandam Zuid. Bij de stoplichten rechts richting Zaandam Zuid. Dan volgt u de Thorbeckeweg en gaat u de Doctor J.M. den Uylbrug over. Bij het stoplicht gaat u rechtdoor en vervolgens neemt u de tweede afrit rechtsaf richting de Cornelis Bruijnzeelweg. Bij de stoplichten rechts de Hoofdtocht op. U rijdt rechtdoor en langs het gebouw van Engie. U rijdt op de Houtveldweg langs Zaandam Station en neemt het tweede stoplicht rechts. Aan het eind op de hoek is de praktijk. U kunt linksaf gratis parkeren.

Route vanaf Zaandijk en Wormerveer
U volgt de Provinciale weg tot aan het hoofdkantoor van Ahold. Hier gaat u bij het stoplicht rechts. De weg gaat met een bocht links, waarna u bij het stoplicht linksaf gaat. U rijdt op de Houtveldweg langs Zaandam Station en neemt het tweede stoplicht rechts. Aan het eind op de hoek is de praktijk. U kunt linksaf gratis parkeren.

Openbaar vervoer
Station Zaandam NS is op ongeveer 5 minuten loopafstand.

Op het station neemt u de uitgang aan de kant van Westerwatering. Daar kunt u met de trap of de lift naar beneden. Dan loopt u rechtsaf en langs de supermarkt. Wanneer u doorloopt ziet u rechts het hotel en links Centrum Jong. Aan de overkant bevindt zich Mondzorg Teakhout. Aan het eind van dit complex, aan uw linkerkant, is de praktijk.

Logopediepraktijk voor kinderen met spraak- en/of taalproblemen.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
13:00 - 15:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Logopediepraktijk Zaandam

Romée Niekus
Praktijkadres:
Teakhout 1
1507 EM Zaandam
06 2881 6336
info@logopediepraktijkzaandam.nl
KVK 82030065

© 2024 Romée Niekus | Logopediepraktijk Zaandam